Референции

Отзиви и мнения на клиенти за екипа на web-sitebg.com

Благодаря Ви, web-sitebg, постигнахте видимостта (оптимизацията), която обещахте и то за по-кратко време от уговореното – Симеон Янчев, управител на robotev.com


Уважаеми господа,

През 2011 г. случайно реших да си направя уеб сайт за озеленяване, който да представи дейността на фирмата ми пред Интернет аудиторията. След един разговор се доверих на Томислав Петков и екипа му. Резултата беше, че в едноседмичен срок с негова помощ и малко усилия от моя страна вече бъдещите ми клиенти можеха лесно да достигнат до информацията за моята дейност. Информацията беше добре и отлично поднесена. Мога да кажа, че съм много доволен от оптимизацията на сайта, като това ми даде повод за повече самочувствие и надежда за бъдещето на ръководената от мен фирма. Мисля, че Томислав е правилния избор, когато става въпрос за представянето на една фирма в Интернет. – Тодор Глушков, управител на “Мебел, градина – дизайн ООД”.


Блогодаря на Томислав и неговия екип за чудесната работа по моят сайт, който не само че изглежда страхотно, но също така се класира много добре в Google за свойте ключови думи. – Бранимир Попов


Томислав Петков работи експедитивно и с желание. Изпълнил е успешно поетите ангажименти за SEO и изработка на сайтове. Радваме се на коректни взаимоотношения. – Ина Динкова, Вимакс Клима ООД.


Обърнахме се към Томислав Петков за изработката на нашия онлайн магазин “велоергоемтър.net” . Доволни сме от неговите услуги и от резултатите, които постигна с нашия онлайн магазин. – екипът на онлайн магазин за велоергометри и спортни стоки “велоергометър.net”.


Томислав е изключително добър copywrite професионалист. Има напреднали познания в анлийския език, както и в областта на изработката на уеб сайтове и SEO оптимизацията. Резултатите, които той гарантира винаги са изпълнени в срок и да се прави бизнес с него е истинско удоволствие! Препоръчвам Томислав Петков и неговия екип на всеки, който се нуждае от copywriting, изработка на уеб сайт или SEO оптимизация. – Димитър Крумов, управител на dirwns.com, SEO професионалист и специалист по уеб разработки.


Томислав Петков е опитен SEO специалист. Обърнах се към него за консултация свързана с възможностите за развитие на нашия уеб сайт и съм много доволен от предоставената ми информация, както и от неговите обяснения. – Стойчо Хубенов, ProfiAnts Technologies.


Благодаря на Томислав Петков и неговия екип за осигурените услуги за SEO анализ/одит. Препоръчвам услугите на г-н Петков на всеки, който се интересува от SEO и изработка на сайтове. – Даниел Николов, търговски инженер, Зефир Климатични Системи ЕООД.